skjulte bagtanker


http://www.sn.dk/furesoe/skjulte-og-uhyggelige-bagtanker/artikel/373182#.UpyzieK3cTk 


Suzanne de Mosedamgaard har igen udgivet en bog - denne gang med spændingsnoveller.
Jimmy Rømer.
Furesø - 02. december 2013 15:59

  

Skjulte og uhyggelige bagtanker


Kirke Værløse: Suzanne de Mosedamgaard har fået udgivet sin tredje bog i Paris, og det drejer sig om tre spændingsnoveller. Titlen er Macabres découvertes - La veuve en noir - Une dangereuse curiosité. På dansk : Makabert fund - Enken i sort - En farlig nysgerrighed. Det skriver Frederiksborg Amts Avis.

Bogen kan købes på nettet eller bestilles hos boghandlere ved det link : http://www.edilivre.com/macabres-decouvertes-la-veuve-en-noir-une-dangereu-1e63c84c6a.html.

- Jeg har fået mange komplimenter fra læsere fra Frankrig og fra andre lande, som har spurgt mig, hvornår der kommer flere af den slags. Jeg har talt med den eneste franske boghandler i København, og hun vil gerne hjælpe mig med omtale ved at sætte en plakat om bogen i sin butik, fortæller Suzanne de Mosedamgaard.

Bogen kan også bestilles i Den franske Bogcafé i Fiolstræde 16 i København.

Macabres découvertes handler om en ung kvinde, der glæder sig til at tage på ferie i et lækkert hus, som hun har lejet ved Atlanterhavet. Men hun ved ikke, at en ubehagelig oplevelse venter hende.

La veuve en noir : En ellers sød og rar 80 års gammel enke tager på kirkegården et par gange om ugen for at besøge sin mands grav. Men det viser sig, at hun har mange skjulte og uhyggelige bagtanker ved disse gentagne besøg.

Une dangereuse curiosité: Da et meget forelsket par beslutter at gifte sig, ville den unge kvinde invitere tre af sine tanter, som hun aldrig tidligere har mødt. Hendes mor anmoder hende om at lade være med at rode i fortiden, hvilket datteren ignorerer. Men det kommer hun til at fortryde bitterligt.

Tidligere har Suzanne de Mosedamgaard, der er fraflyttet Kirke Værløse, udgivet to meget systemkritiske bøger, hvor der er beskyldninger om både bedrageri og magtmisbrug af forskellige myndigheder. Sammen med ægtefælle, Thomas Hansen, har hun forsøgt at lægge disse mørke begivenheder bag sig, men det har været umuligt at slippe fortidens fortrædeligheder, som stadig forfølger og ødelægger deres tilværelse.


bogudgivelser af Suzanne de Mosedamgaard

| Svar

Nyeste kommentarer

20.12 | 10:56

Øvrigheden har altid benyttet sig af alle midler for at gnægge borgerne. Eks. Mette Mink, og politisk Inger Støjberg mfl.

19.12 | 21:32

Politisk rænkespil og magtmisbrug har alle dage fundet sted i alle lande ja selv i primitive stenalder samfund. Det nyeste er minksagen og sagen mod Inger Støjb

16.12 | 18:23

Samme advokat har snydt og bedraget min mand og jeg. Han er ekspert til at lyve og bedrage for at tjene penge og hermed ødelægge uskyldige og hæderlige menneske

16.02 | 21:35

Kære Michael, Bogen er udgivet På fransk og kan købes på nettet, den koster 13,50 €. Bogen er oversat til dansk og kan lånes som ebog på danske biblioteker.