Ingen hjælp fra ministeren

Ingen hjælp fra ministeren

http://www.sn.dk/Ingen-hjaelp-fra-ministeren/Furesoe/artikel/257714?rss


Furesø - 23. februar 2013 16:13 Opdateret 23. februar 2013 16:57
   

Ingen hjælp fra ministeren


Furesø: Forfatteren Suzanne de Mosedamgaard, der tidligere boede på Lejrvej i Kirke Værløse, henvendte sig den 23. januar til økonomi- og indenrigsminister Margrethe Vestager (Rad.) for at gøre opmærksom på den sag, Suzanne de Mosedamgaard og hendes mand har ført mod myndighederne siden 2006.

En sag, som har krænket ægteparret med blandt groft bedrageri, magtmisbrug og korruption fra både politikere, embedsfolk og domstolens side. Og en sag, Frederiksborg Amts Avis flere gange har skrevet om.

- Vi har måtte sælge vores ejendom i Kirke Værløse, hvor min mand havde egen virksomhed, som han samtidig mistede, og vi blev nødt til at flytte langt væk fra vores tilværelse, vores omgangskreds og vores venner - i en alder af 63 og 64 år. Vi står nu uden penge og ved ikke, hvordan vi skal overleve, siger hun blandt andet til Margrethe Vestager.

Suzanne de Mosedamgaard har skrevet en bog om sine oplevelser med myndigheder omkring blandt andet en ulovlig ekspropriation af ægteparrets jord i Kirke Værløse, som den forærede til Kuben Byg, der solgt den videre til private haver. Bogen er udgivet på både fransk og dansk, og læst af 1625 personer som e-bog. Ministeren har også modtaget bogen, og det håbede Suzanne de Mosedamgaard ville resultere i, at Margrethe Vestager ville »sætte en stopper for »dette kommunale sygelige magtmisbrug og hjælpe os ofrene med at få oprejsning«.

Men det bliver der ikke noget af, fremgår det af ministerens svar.

- Det har gjort indtryk på mig at læse din skildring af sagen...Det fremgår også, at du og din mand ikke er tilfredse med såvel behandlingen som udfaldet af sagen, og at I derfor blandt andet har rettet henvendelse til Ombudsmanden og justitsministeren. Jeg må i den forbindelse henvise til, at jeg som minister ikke har mulighed for at ændre en afgørelse, der er truffet af domstolene, bemærker Margrethe Vestager.

Hun afviser ligeledes at sende sagen videre til Statsforvaltningen Hovedstaden og skriver, at hun ikke vil foretage sig videre i sagen.

Og det skuffer Suzanne de Mosedamgaard uendeligt meget.

- Så er grundloven virkelig blevet til ren bluff. Ja, vi er gået tilbage til middelalderen herhjemme, siger hun.

- Sagen startede i 2006, da kommunen stjal noget jord for at berige en investor, siger Suzanne de Mosedamgård.

Ægteparret fik intet ud at protestere og har tabt sagen ved byretten, hvor de mener, at dommeren tilsidesatte Grundloven og ignorerede bedrageriet, de grove procedurefejl, og den mafiaa-gtig handel.

- Han (dommeren, red. ) afsagde en dom med udgangspunkt fra en kendelse i Højesteret, som intet havde at gøre med sagen, og som ikke kunne sammenlignes med. Henvendelser til Folketinget og diverse ministre har intet resultat givet. Ja, faktisk ser det ud, som de alle sammen er hævet over loven, blottet for moral, etik og skrupler, siger Suzanne de Mosedamgaard.


Michael Nielsen 16.02.2016 18:18

Hejsa, lyder ikke rart, hvor kan man finde den bog?

Mvh Michael

Thomas Hansen 16.02.2016 21:35

Kære Michael, Bogen er udgivet På fransk og kan købes på nettet, den koster 13,50 €. Bogen er oversat til dansk og kan lånes som ebog på danske biblioteker.

henrik diemer 05.05.2014 18:27

kære suzi og thomas - vi har fulgt sagen og føler med jer

Suzanne de Mosedamgaard 15.06.2015 17:12

Kære Henrik
Det er først nu jeg læser din søde besked som jeg takker for. Tiden er gået siden disse uacceptable magtmisbrug og tyveri men vi lider stadig af dem

| Svar

Nyeste kommentarer

20.12 | 10:56

Øvrigheden har altid benyttet sig af alle midler for at gnægge borgerne. Eks. Mette Mink, og politisk Inger Støjberg mfl.

19.12 | 21:32

Politisk rænkespil og magtmisbrug har alle dage fundet sted i alle lande ja selv i primitive stenalder samfund. Det nyeste er minksagen og sagen mod Inger Støjb

16.12 | 18:23

Samme advokat har snydt og bedraget min mand og jeg. Han er ekspert til at lyve og bedrage for at tjene penge og hermed ødelægge uskyldige og hæderlige menneske

16.02 | 21:35

Kære Michael, Bogen er udgivet På fransk og kan købes på nettet, den koster 13,50 €. Bogen er oversat til dansk og kan lånes som ebog på danske biblioteker.